Tawaran PN: Integriti, prihatin dan berkebajikan

Tawaran PN: Integriti, prihatin dan berkebajikan

Integriti, prihatin dan berkebajikan merupakan tiga aspek yang penting dalam memilih pemimpin bagi memacu masa depan Negeri Melaka yang bersejarah ini.

Integriti adalah suatu amalan bersikap jujur dan menunjukkan kepatuhan tanpa kompromi terhadap prinsip dan nilai moral serta etika yang kuat.

Seorang pemimpin yang berintegriti sudah pasti tidak akan mudah tunduk kepada godaan harta benda dan pangkat.

Malah pemimpin yang berintegriti akan sentiasa mengutamakan kebajikan rakyatnya bukannya berkelahi berebut kuasa sesama sendiri.

Perikatan Nasional telah menunjukkan keprihatinan mereka terhadap rakyat ketika negara dilanda teruk wabak COVID-19 dengan banyak bantuan-bantuan yang dihulurkan kepada rakyat demi memastikan kebajikan rakyat terjaga.

Atas dasar tersebut, Perikatan Nasional menawarkan calon-calon di PRN Melaka yang akan meneruskan dasar berkebajikan dan prihatin terhadap rakyat serta tetap teguh terhadap prinsip integriti tanpa kompromi.

Justeru itu, undilah calon Perikatan Nasional untuk memastikan keberlangsungan kebajikan rakyat serta bagi menjamin wakil rakyat yang dipilih daripada kalangan yang berintegriti serta prihatin terhadap seluruh rakyat negeri Melaka.

Prihatin Rakyat, Melaka Bangkit Gemilang,

Abdul Hadi Awang

Politik